Hunilux "25 éve a fényt szállítjuk Önnek"

A Hunilux Világítástechnikai Kft. 1990-ben alakult kizárólag Magyar tulajdonosi háttérrel.
Cégünk gyors és dinamikus fejlődésének köszönhetően hamar megkerülhetetlen szereplője lett a hazai Projekteknek. Az elmúlt több mint 25 évben olyan projektek megvalósulásában segédkeztünk, mint pl. az Egerszalóki Saliris Resort Spa és Konferencia Hotel, Aquaword Resort Budapest,  Dunapláza, Mammut I-II., Hélia szálló, Spirit Hotel,…. Továbbá a teljesség igénye nélkül, még részt vettünk több irodaház, korház, autó szalon, iskola, óvoda, magán lakás megvilágításában is.

Kiemelt referenciáinkat az alábbi linken tekintheti meg.

http://hunilux.hu/referenciak-projektjeink

Az elmúlt évek növekvő LED-es igényeire is igyekeztünk megtalálni a partnereinknek legmegfelelőbb megoldásokat. Beszállítóinkat  gondosan és körültekintően választjuk ki hogy partnereinknek csak a legjobb és legmegbízhatóbb termékeket tudjuk ajánlani.

Nagykereskedelmi részlegünk országos lefedettséget biztosít viszonteladó partnereink részére.

Főbb tevékenységeink:

·         Import

·         Export

·         Projekt értékesítés

·         Nagyker értékesítés

·         Karácsonyi dekorációs világítás

·         Egyedi átalakítások, igény szerint.

 

Folyamatosan bővülő választékunkért, ill. további információért keresse fel weboldalunkat, vagy vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.

http://hunilux.hu/hunilux-vilagitastechnika/elerhetosegek-kapcsolat

 

Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal, a legmodernebb eszközökkel, és fokozott segítőkészséggel állnak az Ön rendelkezésére is.
Keresse Őket bizalommal!

 

 

Elérhetőségünk

Demo Image

 • Hunilux Kft.
  H-1097 Budapest, Vaskapu u. 43-45
  Phone.: (+36 1) 218 2285,
  Fax: (+36 1) 218 2279
  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  Nyitvatartás: H-CS: 08:00-17:00 / P: 08:00-14:30

Személyes műszaki konzultáció ill. kapcsolat felvételi szándék esetén, kérjük jelentkezzen be projektes elérhetőségeink egyikén!

További elérhetőségek