A Hunilux Üdvözli Önt "22 éve a fényt szállítjuk Önnek"

A HUNILUX Kereskedelmi és Gyártó Kft. immáron 22 éve megkerülhetetlen szereplõje a hazai és a nemzetközi világítástechnikai piacnak. Tudjuk milyen fontos a fény, hiszen minden a megvilágításon múlik, ennek fényében szeretnénk partnereink számára a legmegfelelõbb megoldást megtalálni, kültéren és beltéren egyaránt. Vezetõ európai világítástechnikai cégek; az olasz TARGETTI GROUP, MLE, DURALAMP, LOMBARDO, a belga MODULAR, a lengyel TM, mint a vészvilágítási megoldások specialistája, a Tronix karácsonyi dekorációs világítás szakértõje, a Vossloh, mint minõségi német alkatrészek gyártója; csak néhány, a számos partnerünk közül, akik számára kiemelt magyarországi importõr képviseletet biztosítunk, MODULUX termékcsaládunk, amelyet európai minõségû elektronikával szerelünk fel megbízható termékeink csoportját bõvíti.

Mindezek mellett, örömmel fogadjuk az egyedi kívánságokat is, legyen szó gyártásról, összeszerelésrõl vagy átalakításról. Körültekintõen megválasztott beszállítóink és saját gyártásunk révén, a világítástechnikai piac széles igényeit magas mûszaki követelmények betartása mellett, versenyképes árakon elégítjük ki. Több százmilliós raktárkészletünk azonnali kiszolgálást tesz lehetõvé. Komplett világítástechnikai feladatokat sikeresen oldottunk már meg szállodák, bankok, üzletek, irodák, vagy éppen mûemléki épületek, sõt akár templomok esetében is. Nem kisebb projectek születésénél segédkezhettünk, mint a sárvári Hotel Spirit, a Hotel President, vagy a gyulai Hotel Agro, NOVOTEL Danube és még sorolhatnánk a hasonló léptékû beruházásokat, amelyek megvalósulásának mi is részesei lehettünk. Bankfiókok tekintetében jelentõsebb munkáink MKB Bank és City Bank fiókjaiban találhatók meg, valamint az OTP székház VIP szintje is hozzánk kapcsolható, ami a világítástechnikát illeti. Referenciáink közül kiemelkedõ még a Citadella étterem komplett és dekorációs, karácsonyi díszvilágítása, a Köztársasági Elnöki rezidencia fénytechnikai megoldásai, PWC (Price Water House) budapesti irodaépületének megvilágítása is.

Terveink között szerepel a költségcsökkentõ és környezetbarát lehetõségek felkutatása, így a LED és egyéb alternatív megoldások elõtérbe helyezése, hangsúlyosabbá tétele vásárlóink felé. A világítás technika iránti elkötelezõdés, az innovációk követése és csapatunk szakmai háttere teszi lehetõvé, hogy partnereinket a legfrissebb konstrukciók szerint tudjuk kiszolgálni.

Contact Us

Demo Image

 • Hunilux Kft.
  H-1097 Budapest, Vaskapu u. 43-45
  Phone.: (+36 1) 218 2285,
  Fax: (+36 1) 218 2279
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  Opening hours: M-T: 08:00-17:00 / F: 08:00-14:30
Further contacts

Copyright © 1990 - 2015 Hunilux Lighting | All Rights Reserved!